onsdag 2 oktober 2013

SPACKLAT, FIXAT OCH MYSTISKA SKOR...

Hoppsan, skulle aldrig sagt igår att jag sover såååå gott här! Hmm, inatt vaknade jag 3 och somnade inte förrens 6 igen. Klockan ringde 7.45 för idag ska jag till farmor. Det blir kaffe och 2 ägg innan jag åker för jag och farmor ska äta frukost sen.

Igår efter jag varit på banken körde jag bort till B och barnen, vi fikade och sen började vi prata måla och tapetsera. Rätt som det va hade vi varit och handlat grejer och sen va vi här och spacklade Theas rum :-)
Jag hade lovat Thea att påbörja hennes rum och nu får jag hjälp ;-) Hon kommer i eftermiddag med så ska vi tapetsera ett par väggar. Thea vill ju ha sin svarta fondvägg så den tapetserar vi först. Bra med händiga vänner❤️
Jag fortsatte projekt mysrum sen, först skulle vi inte ha någon tv nere men nu blev det så ändå. Detta är mindre än halva rummet, våran spis är väl vid halva och sen är det lika stort på andra hållet. Älskar mina fönster! Det har blivit mina för Linus säger att jag får göra som jag vill med dom❤️ Åååå vad det ska julpyntas snart haha. 

Igår hände en liten rolig sak.... Jag kollade ut på baksidan och såg att Linus skor stod uppställda snyggt och prydligt på en Eu-pall som vi har när vi sågar, ute på gräsmattan. Jag tänkte ändå att varför har han ställt de där? Sen började det regna lite och jag tänkte att är han så dum så han ställer de ute får han ta konsekvenserna med... När han kom hem frågade jag honom varför han ställt de ute. Neee, det hade han inte gjort! Å varför skulle han ställa de snyggt och prydligt på pallen, skulle han gått barfota in sen då? Nehe..... Men det hade inte varit någon annan hemma som kunde gjort det och när hunden drar ut skor tar han knappast båda och sen ligger den isåfall mitt ute på gräsmattan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥