onsdag 20 augusti 2014

NYA KAMINEN ÄR SNART REDO ATT ANVÄNDAS☺

Hej hej i regnet☺ Det känns som om det blev höst på en endaste gång, men så mysigt det är när det regnar! Det är ju bara det att det blev kallt med samtidigt, så jag sitter och småfryser hela tiden, jag ska ta och krypa ner under täcket en stund innan jag ska hämta Linus. Han är på tippen och slänger massa skräp sen vi tog ut eldstaden. Nu är nya kaminen på plats istället och det blev sååå mycket bättre☺ P och J va här igår och hjälpte oss ställa iordning möblerna och kånka upp en soffa och ner med en annan.

Denna ska ge oss massa värme i höst/vinter! Den ska bara kopplas in med sen är den redo att användas.
 
Idag va jag först hos barnmorskan och kollade värden, tog prover, mätte magen, lyssnade på hjärtljuden och de kände hur bebisen låg och nu ligger den med huvudet nedåt☺ Sen körde jag ut och hälsade på pappas sambo en sväng innan jag va uppe hos min kära farmor♥ Så skönt att hon äntligen är lite piggare!
Igår va jag i Växjö hos barnmorskespecialisten och kollade livmodertappen. Bara den håller sig inne 2veckor till sen brydde de sig inte, sen får den komma när den vill, men den får visst ligga inne och växa till sig flera veckor till☺Ju längre desto bättre.
 
Denna gånger har vi varit flitiga med att ta magbilder. Det är ju kul att titta tillbaka på sen.
Jag har inga bristningar sen något av barnen men här har jag fått ett rivmärke ser jag. Det kliar ju lite när det drar i skinnet.
 
Jag hatar navlar och nu är det väl inte långt kvar tills den vänder sig ut och in... uuuäääähhhh haha.

Igår köpte jag en liten overall tills vi åker hem från BB, lurvig och gosig och bara helt underbar! Jag har tittat på denna sen jag blev gravid och tycker den är sååå söt. Men så har den minsta stl alltid varit slut och jag har väntat och tänkt att nu snart borde den ju komma in igen, men icke. Den beiga är helt slut och fanns knappt kvar i minsta stl. Tittade i datorn senast igår och så skulle jag hänga tillbaks den igen och då, just då såg jag den!! Den hade kommit in i vitt! Så nu ligger den här hemma bland de andra små kläderna och bara väntar.

Minns inte vem av de som sa det men vi stod och skulle borsta tänderna när antingen Thea eller Max säger; Nu har rumpan och brösten blivit större så nu kan du ta kort så blir de popkända! Popkända.......

1 kommentar:

  1. Va kul att du fick tag på overallen till slut :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥