torsdag 14 augusti 2014

SOMMARLOVET GÅR MOT SITT SLUT

Hej och hå vad tiden går☺ Jag har prioriterat tiden med barnen och mannen och det har varit en skön sommar♥ Barnen har verkligen haft ett helt sommarlov, de har varit på fritids typ... 2, 3 dagar sen skolan slutade. (För att de har två boende) Men på måndag börjar allvaret igen.
 

 
 

Magen växer och håller låda den med. Nu är det inte sååå himla långt kvar. Men hoppas vi blir klara med det vi har påbörjat innan iallafall☺ Vi har bytt bil, rivit ut eldstaden och nu fixas ena väggen så kaminen ska få komma på plats. Det har spacklats och murats och grejats. Linus och hans föräldrar fick ordning på ena väggen igår. Bebisrummet är tömt och påbörjat lite men jag ska fixa där sen när inte barnen är här. Det får bli lite sisådär nu när Linus skadat sig med.
Fotograf; Max
 
Vi har varit inne och tittat så inte bebisen tänker komma tidigare men sist va det lugnt, vi ska dit nästa vecka igen. Doktorn tyckte att jag skulle vara hemma men envis som jag är så tyckte jag att vi kunde prata om det nästa gång vi ses☺ Men nu kan jag väl börja hålla med henne för det är som hon sa, jag kommer inte bli mindre och jag kommer inte att få mindre ont. Men på dagarna går det ändå hyfsat bra, det kommer ju lite senare framåt eftermiddagen. Å vågen då? Jag har nästan gått upp 10 kilo exakt, den senaste månaden har det bara blivit +1kg så vi får väl se vad vågen slutar på. Jag gissar på +15.
 
Måste bara berätta en sak, Max är för rolig☺ Han och Linus satt och pratade om hur stor bebisen är så visade Linus med händerna på ett ungefär hur lång bebisen är nu och att den bara skulle lägga på sig lite fett innan den kommer ut. Så sa Linus till Max att Tänk, det är som 5 falukorvar som ska komma ut ur mammas snippa. Så säger Max; Va bra då har vi mat en hel vecka! Ja, så kan man ju med tolka det....

9 kommentarer:

 1. Vilken fin mage. Mina killar ser inte fram emot onsdag i nästa vecka då skolan börjar men mamman däremot tycker nog det är ganska bra haha. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är rätt skönt med rutiner på allt igen :-)

   Radera
 2. Gud vilken fin mage du börjar få nu! :D

  SvaraRadera
 3. Fin mage du har! Haha den bästa kommentaren, om bebisarna ändå var lika små som en falukorv att få ut=P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja nu kommer det många roliga kommentarer!!

   Radera
 4. Vilken fin mage! Ha en bra lördag!

  SvaraRadera
 5. Åh spännande och fin mage!

  SvaraRadera
 6. haha, de är för roliga de små"! =) Fin mage!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥