tisdag 30 maj 2017

DAGS FÖR BLODPROV OCH ALLT MED SYSTER OCH BROR

Morn! Idag är det dags för ett besök hos barnmorskan innan jobbet, jag får gå dit några extra gånger och ta blodprover för njurarna. Idag är dags för en sån gång och de vet ju hur glad jag är för sprutan😝
Nu är här mycket prat om storebror, storasyster och lillasyster, det är lite meckigt att reda ut för Tuva haha. Att Max är både storebror och lillebror och att hon själv ska bli storasyster och Thea kallar hon min syster när hon pratar med henne❤

Idag ska ett av barnen på studieresa och de ska åka tåg så nu ska vi packa fika men jag hoppas de slipper regnet.

Här har vi en fullspäckad kalender denna veckan!! Det är min tuffa jobbvecka men den har ju löst sig själv rätt bra😉 Sen är det 40-årsfest, fotbollsmatch, födelsedagar, veterinärbesök, fotbollsträning, mvc, besök mm så det är skööönt med 5 dagars "ledighet" så vi har någon dag att pausa på.
Å snart är det juni med! Phu så fort det går.... Det är inte förrens efter skolavslutningarna som det börjar lugna ner sig.
Kan detta vara En blomma för dagen? Den levde bara en dag iallafall haha.

2 kommentarer:

  1. Jag har också en sådan och den kallas apostlalilja. Har hört men om det ligger sanning i det att den ska ha tolv blad innan den blommar, tyvärr har min inte en sån vacker blomma, ännu.
    Lycka till med graviditeten.
    Från Österlen/MH

    SvaraRadera
  2. Jag har en sån apostlalilja, den blommade med två blommor förra sommaren 😀

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥