måndag 1 maj 2017

DOP, VÄNNER OCH REKLAM

Heeeej, nu är denna långhelg över. Gu vilket härligt väder vi haft☺ Igår var jag och Tuva på dop i Pjätteryds kyrka, det var sååå varmt i kyrkan!! Tuva satt uppkrupen i min famn och varje gång orgeln började spela så blev hon ledsen, vet inte om det var för att det va sån fruktansvärt hög volym på det... Sen hann vi lämna presenten innan vi var tvungna att åka hem för vi skulle ha gäster.
Det blev en tur i mini coopern.

Idag va jag inne och fyllde på kyl och frys innan jag hämtade barnen. Vi tog ett paket glass med oss och gick in till grannarna för att fira en grej för dom för
att sen åka vidare till tjejen som döptes igår och hennes familj. Vi blev bjudna på smörgåstårta och tårta för dom hade så mycket över😊 Sen vidare och lämna ett barn på träning, lämna av familjemedlemmar hemma för att sen titta lite på träningen innan vi åkte hem. Nu snurrar veckan igång igen med jobb, skola och fotboll. Nu börjar fotbollsmatcherna som är varje helg. Tur att jag har den bästa jobbveckan nu😉

Åh, jag måste göra lite REKLAM för jag fick precis ett mejl från Glossybox om du börjar prenumerera nu så får du en necessär med produkter. Så här stod det Få Storbritanniens 5 skönhetsfavoriter i snygg necessär! Det gäller från idag till 8 maj.
Klicka här för att ta del av erbjudandet. Passa på att kika på boxen du kan beställa till morsdag😊
Jag har inte beställt den än men jag funderar på det. Du får 5 fullsize produkter + ett läppstift som skiftar i färg beroende på din kroppstemperatur till ett värde av 1500:- men betalar 319:- om du prenumererar och annars 339:-.

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥