söndag 21 maj 2017

DEN GÅGNA HELGEN

Nu är denna helgen strax över men det känns heeelt okej då jag bara jobbar 3 dagar nästa vecka😀

Igår hade vi kalas för Thea, helt ok men jag slutar aldrig bli förvånad över vissa personer.... Bara att skaka av sig och inte lägga någon energi på. Trist bara att de kollar här inne för att få reda på saker istället för att bry sig på riktigt. Därför håller jag mycket borta från bloggen, väldigt mycket!
Jaja, Thea blev väldigt nöjd med sina presenter och sista paketet kommer nog på posten imorn.
 Thea ville ha marsipantårta så då fick hon det😊
 Min lillebror hjälpte Max med något på krossen så äntligen kunde han köra.
Tuvas farfar hann knappt komma innanför dörren förrens Tuva frågade honom om han kunde bygga ihop hennes gunga..... Så när de va redo så byggde mannen, Tuvas farmor och farfar ihop gungan. Men det var molnigt och blåsigt så Tuva gick in och klädde på sig vantar och mössa. Å gissa om hon blev överlycklig när hon fick hoppa upp och testa gungan!!
När hon la sig sen så slocknade hon på ett par minuter, likadant ikväll när hon inte sovit idag. Hon somnade på soffan så det var bara att lägga in henne i sängen. Vi har dragit ner på sömnen på förskolan men vi vill inte ta bort den helt, men det är ju lite skillnad på nattningarna när hon sovit middag eller inte.

Idag har jag suttit i Dänningelanda och tittat när Max spelat match. Härligt väder och de vann ganska stort. Det är kul att kolla på killarna för de har utvecklats mycket sen förra terminen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥