tisdag 23 juni 2020

LITE NERVÖST OCH MÅNGA FUNDERINGAR

Idag har jag jobbat länge så när barnen somnat stack jag ut och joggade 6.5km för att rensa hjärnan och få bort lite grubbligheter. När jag springer kastar jag väck saker från huvudet men när jag är ute och går kommer jag på lite nya bra saker.

Imorn ringer doktorn från Lund och nervositeten  har gjort så jag har bitit av alla mina lååånga naglar🤢 Jag har en lapp med lite frågor som jag har och vissa saker har jag sett på 1177 när jag loggar in. Ska de skicka en tid till operation ska jag säga till han att han kan skicka med lite lugnande att ta på resan ner😉 Jag måste skoja lite om det med annars blir det jobbigt att tänka på. Ibland måste jag till och med säga " om jag dör under eventuell operation" för man kan ju ändå aldrig veta.... Men men det kanske inte händer ett skit, imorn blir jag förhoppningsvis lite klokare🤪
Detta är ett citat som stämmer in ganska så bra just nu! Det är en av frågorna som jag ska fråga imorn, om minnet har någon koppling till cystan.

2 kommentarer:

  1. Åh Lotte kommer säkert gå bra om du måste operera det. Hur mår du annars med din hvudvärk? Har faktiskt tänkt på dig. Bra du skrivit upp för det är så lätt och glömma när man sitter där i telefonen.
    Kram till dig/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä det är ingen vidare med huvudvärken :( Skönt med semester snart!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥