fredag 12 juni 2020

SOMMARLOV

Nu har de stora barnen sommarlov, sååå himla härligt!! Thea slutade 8an och Max 6an. När vi inte fick gå på våra egna barns skolavslutning så hade vi tur att förskolan ligger på samma gård som skolan så vi lyssnade på deras sång ute och fick sommarfeeling. Det kändes nästan som att det va jag själv som skulle ha semester men det får vänta liiite till😉
Det är lite kyliga mornar men dagarna är ju fina men denna blåst? Blä bort med den!
Vi har fått upp poolen och nu är den fylld med vatten. Den va lite djupare än jag hade tänkt, Oliver når inte upp till kanten och Tuva är precis. Men de badar ju inte utan vuxen ändå....

Denna helgen ska jag verkligen försöka njuta av ledigheten, imorn ska jag köra Max på fotbollsmatch men annars är inget planerat, love it!!

2 kommentarer:

  1. Skönt med sommarlov, minns mina egna som det var i går. Verkligen synd det inte blev som det brukar den där fina känslan med sång och blommor och glädje. En sommar att minnas eller att glömma blir denna.
    Tråkigt virus och till hösten kommer säkert nåt nytt eller den gamla C tillbaka, ja den är förstås inte borta ännu. Jag som älskar loppisar de flera är inställda precis som alla markander åh vad det förlorar pengar på allt detta, suck.
    Fortsatt skön sommar och gärna utan blåsten. Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är mysigt med skolavslutningar men jag tycker det är så sorgligt speciellt när barnen byter skola så där måste jag ju erkänna att det va lite skönt att slippa gå ;) Jag sparade dom tårarna!
      Detta är ett riktigt skitår tycker jag, jag vill bara kasta kalendern och glömma!!!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥