tisdag 26 april 2022

SISTA RYCKET I APRIL

Jag vet inte hur mycket jag tjatar om detta men tiden, den rusar fan förbi i alldeles för hög fart! Jag hinner inte med... Det är möten på jobbet, det är utbildningar, det är aktiviteter, det är barn, det är egen träning, det är energikrävande skit och däremellan ska vi hinna andas och leva med. I nästa liv vill jag bli katt! Helst en bekymmersfri innekatt haha.

I lördags var vi på rally, Silverratten, det var i närområdet så det var skönt.

Min lilla rallyfanstast, han går där med jaktväskan på ryggen och händerna i fickan och vill ha alla snabba bilar. Vi såg inga avåkningar och inget annat speciellt heller. Men skönt att komma ut i skogen.
Jag sprang ju livepass med intervaller på morgonen och det var såååå härligt. Snabba på max 90 sek men på lördag är det snabba på typ 5 minuter och det är dööööödens!
Vi beställde thaimat på kvällen. Thea var hemma över 1 vecka och det var skönt.

Vi åkte ut en sväng till min kusin på söndan och de gjorde grönsaksland och hade gjort potatisland och just potatisland har vi pratat om ett tag så när jag hjälpt hans fru där och plocka rötter och sten fick jag sån lust att börja på vårt eget pronto! När vi körde hem gick vi raka vägen ut och började gräva, jag och Oliver. Mannen var och hjälpte pappas chef med någon läcka. Så han blev lite snopen när han kom hem. Vi är ju vana med såååå mycket sten och glas i våran gräsmatta så döm om min förvåning när det gick jättelätt och smidigt att gräva här. Vi är inte riktigt färdiga än men detta får bli lite av ett försöksår tänker vi.

Min fitbit gick sönder förra veckan och jag har tröttnat på att köpa ny klocka/armband till dom varje år så nu tänkte jag byta modell för jobbarkompisarna har hyllat sina appelwatch så då tänkte jag ju slå till på en sån. Mmmmmm, jag hade varit jättenöjd om batteritiden varit bättre + att jag sett stegräknaren för det var ju den jag ville ha. Så nu går jag med urtavlan till fitbiten i strumporna så jag likförbaskat kan följa det. Jag har ju använt klockan en dag nu så jag tänker att jag inte kan få skicka tillbaks den.

Idag var jag ute och sprang 8km på förmiddan på jobbet och i eftermiddag har vi varit i Osby på HLR innan vi hade APT, imorn är det ridskola men det får mannen ta med sig bägge små på för jag ska på föräldramöte med fotbollen om Gothia Cup. Jag fick beställa nya däck för mina börjar bli dåliga och ena läcker konstant så på torsdag kommer han på verkstaden och hämtar med bilen när han kör till jobbet för det tog en stund att fixa. Snart är det valborg och sen maj Hepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥