tisdag 3 maj 2022

MAJ, BÄSTA MÅNADEN

Jajamen då är det maj då, sista vårmånaden🙂 Maj är min favoritmånad då den är lagom varm oftast och all grönska som kommer.

Jag har precis kommit in efter en 7km löprunda och det var riktigt härligt, 8 grader och jag hade Sune med mig. Veckans livepass är imorn men då ska jag med Tuva på ridskolan så jag tänkte lyssna på det på torsdag och ta en runda då. Perfekt att det går att lyssna på i efterhand.

Jag har bokat hotell i Göteborg i sommar då det är Gothia så jag och Tuva ska faktiskt ha en egen semestertripp på hotellet. Max bor ju med tränarna så vi ska titta på matcherna när de är så får vi väl hitta på lite annat hon och jag när det inte är match. En kväll är det Liseberg iaf och det kommer hon älska, vi tittade på bilder och hon vill ju åka varenda karusell🙈

Valborg firade vi ute hos min kusin och hans familj och nu har jag lärt mig - kommer man dit så blir det trädgårdsarbete 😅 Vi plockade rötter och sten och planterade, roligt🙂 Det blev lite bubbel och en massa grillat.

Dom hade fått sin sista kalv för säsongen samma dag som vi va där. Asså dom är ju sååååå söta! De har några som är nån månad nu kanske och när de springer och jagar varann och sparkar bakut och skuttar så ser det ju så härligt ut.

Jag har sparat en tulpan från de som bodde här innan men jag hade för mig den var röd😅 Jag håller på att döda ogräs andra sidan trappan så jag tror den får flytta så småningom.


Nepp, dusch och i säng! Imorse när klockan ringde inbillade jag mig att det var lördag….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥