måndag 9 maj 2022

HEJ HEJ

Denna helgen ville jag bara vara och inte har någonting planerat, jag behövde verkligen återhämta mig!

Jag har stått ute och rensat ogräs, denna jädra kirskål! Den är överallt och nu ska den utrotas!! Jag hörde nånstans att Stockholmarna kan köpa kirskål för 600kr/kg men jag lovar här hade de fått ta alltihop gratis😉 Jag tycker det är rätt skönt att sitta där ute och kratta och dra. 

Tuva skulle varit på kalas i lördags men födelsedagsbarnet blev sjukt så kalaset är till helgen istället.

Igår var mannen ute och fiskade hela dagen med en kompis så vi åkte ut för att grilla korv med dom sen hann vi se sista delen av Max fotbollsmatch. Sen avslutade jag med att springa milen och det var skönt! Men jag fick gå de sista 4km för rundan är 14km men så kan det va.

Vi har varit på ridskolan, jag har varit hos hjärndoktorn och det är mkt jobb. (Längesen jag vabbade nu!) I fredags somnade jag i soffan innan Bäst i test va slut och det va längesen jag va så trött! 

Nu vecka med nya tag! 


2 kommentarer:

  1. Ha, ha jag tycker kirskål är rätt dekorativ, kan man inte ha den i sallad? Du får sälja din vore ju nice med det priset. Fin hon är Tuva med sin häst det hör likosm ihop.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh jag kan skänka massor av kirskål till dig om du vill ha! Haha. Jo de ska gå att ha i sallad men jag har aldrig provat.
      Ja nu ska Tuva anmälas till nästa termins ridskola med ;)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥