söndag 15 maj 2022

FÖRSTA DOPPET, LÖPNING, STACKARS BIL

Vilken helg, så skönt med lite sol och löpning men ingen sovmorgon 😅 Klockan ringde igår för det var livepass kl 8.00 och idag ringde klockan för det var fotbollsmatch i Växjö och samling 9. Igår sprang jag intervaller som var uppstyrda idag sprang jag 7km iväg och körde lite intervaller hejkonbejkon på tillbakavägen så det blev 14km. Guuuu vilka backar de hade där ute jag sprang så jag är lite mör i benen.

Mannen och Max är och fiskar ikväll men kommer väl snart hem. Mannen körde till matchen i onsdags men gu så nedstämd jag blev när jag såg bilen när de kom hem. Jag tvättade med högtryckstvätt och körde den i biltvätt och ändå såg den ut så här;

Jag körde ner till en däckfirma och bad om hjälp, de rekommenderade en rekord eller en snäll man, HA, jag kan själv sa jag bara🤣 Köpte 2 flaskor rengöring och en hop svampar.
Oliver hjälpte mig och bilen blev minsann ren😃 Jävligt nöjd va jag!
I fredags var jag på kurs i greenscreen och herregud så roligt det var. Man kan göra mycket med det digitala.
Den här tokungen har badat idag! Igår rengjorde mannen och Max poolen och fyllde på nytt vatten, köpte fler reningsgrejer och det blev 4 grader i vattnet. Tuva sa igår att hon ville bada idag och sagt och gjort! Det hade iallafall blivit 3 grader varmare så 7 grader hade hon och hon doppade t o m huvudet…..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥