lördag 21 maj 2022

EN JÄKLA ÖVERRASKNING!

Idag har vi haft kalas för Thea som fyllde 17 tidigare i veckan. Så nu är det luuuugnt här🙂
Vi hade ett tidigt kalas så det var lite stressigt här på förmiddagen.
Äntligen fick vi se en älg här ute, jag har väntat i över 7år men vi har bara sett älgskit.
I torsdags var det förskolans dag med maskeradlopp bland annat, jag var en kanin och herregud så barnen hade roligt och pratade om kaninen. Den kom in till mig och satte dig i mitt knä när jag var på toa så jag blev så rädd och trollade bort den. Soooom de letade och försökte locka fram kaninen med morötter🙂
Det har varit Älmhultsdagarna här nu så igår var vi inne och åt mat och tittade på Theoz till barnens lycka.
Igår fick jag en chock när jag kom från jobbet och skulle sätta ut Amadeus i sin utegård. Då hade ”han” rafsat av sig all päls och jag bara tänkte va faaaan! Vår hane hade boat….
Ser ni? Han har fått ungar! 1 va död så den begravde vi men där ligger 3 bebisar….. Från början hette kaninen Alma men sen trodde jag det va en kille så då fick den heta Amadeus men nu är det visst en Alma igen🙈 Vi skulle ju inte ha fler kaniner!!! Hur gick detta till? Hon rymde ju en gång för ett litet tag sen hann hon träffa en hane här då??? Undra hur dessa bebisar kommer se ut, fluffiga som mamman och viltgrå (förmodligen) som pappan? Våra kaninhistorier verkar aldrig ta slut…..

2 kommentarer:

  1. Åh så fint med en älg i trädgården, ståtliga djur skogens konung. Vilka söta kaninungar och fin kanin på två ben haha. Va är Thea redan sjutton år, så fort åren de går.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är inte klokt att barnen är så stora! Det är så en annan vet att en blir äldre haha

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥