onsdag 14 augusti 2024

SJUK MED BESÖK OCH UTEBLIVEN TRÄNING

Jag har mått lite konstigt nu några dagar, ont i halsen och det har känts som att hjärnan ska hoppa ur huvudet när jag lagt mig på kvällen. Igår kom hostan med, så jag har lagt mig med 2 Alvedon och nässpray som jag förövrigt slutade med för ett par år sedan och inte tagit sedan dess. Idag bakade vi för min kära vän från Killeberg skulle komma, jag ville inte riskera att smitta henne på något vis så vi satt ute. 
Tuva klippte av blommor och la i tallrikar eller satte i vaser. Denna dahlian är ju gigantisk! 
En lite mindre dahlia i mindre skål hamnade uppe på toa. Sen tog hon i och satte i vas på sitt rum med.
Barnen bakade kärleksmums och kladdkaka. 
Sen var det dags för middag innan mannen och Oliver skulle på fotbollen som började ikväll. Tuva har länge sagt att hon vill göra tomatsås, vilket jag rynkade lite på näsan åt, men idag gjorde hon den och jäklar vad gott det blev😂 Till och med Oliver åt pastan med såsen. Han är ju inte jätteglad i pasta annars.
Jag och Tuva gick med hundarna för Tuva ville klappa hästarna. Men det gillade inte Gin, han brukar aldrig skälla eller morra men hästarna tyckte han inte om! Han ville gärna skydda Tuva från de stora monsterna.

Jag har inte tränat sedan jag fick ont i halsen men hade god lust i måndags men la band på mig själv och tänkte att ett par dagar kan jag faktiskt vänta! Det är ju 3 veckor till loppet och innan dess ska jag ju få in lite intervaller. Ikväll tog jag febern och då har jag ju det med…. vet inte om jag haft det hela tiden men risken finns ju eftersom hjärnan velat ut. Jaja, lite vila har ingen dött av🙂 Thea börjar skolan imorn och de andra nästa vecka. Så nu börjar rutinerna dra igång igen.
Jag var inne och ansökte om skolbuss till Tuva för hon vill inte vara på fritids längre, hoppas vi får svar innan tisdag. 

2 kommentarer:

  1. Stackars dig många som är förkylda har jag hört, inget vidare när det är så här varmt ännu. Vilka vackra blommor du har, hon är väl jätteduktig Tuva som gör fint. Krya på dig/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä jag vet inte vad det är för skit jag har fått, febern är borta och likaså rösten.... Jag har knappt kunnat prata på 3 dagar. Hoppas jag snart kan vara ute och springa igen♥

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥