onsdag 7 augusti 2024

HÄSTAR, TRÄNING, FAMILJEN

Igår kom min ena bror med familj och sov över för idag ska vi åka på en semestertripp. De kom rätt sent men då var pullpork färdigt och det va såååå jäkla gott! 

I måndags skulle vi lämna bilen på service så jag körde och lämnade den och sprang 15km hem och igår var det dags att hämta bilen igen så det blev till att springa 15km och hämta den med. Så imorse när vi åkte hemifrån och vi stannade till för jag skulle kolla en grej så frågade Oliver ”Ska du springa SÅ långt nu? Ända tills vi är framme” Nej nej, då hade jag inte varit framme förrens på söndag kanske😂

Grannen har fått hem alla dotterns hästar nu och där är ett föl som skulle vara lite osocial men sakta och säkert vågade det komma och kela med Tuva.
Först lite sakta och trevande för att till slut lägga sitt huvud mot Tuvas axel.
Vi sov hos min kusin i helgen och då hoppade jag av 9km tidigare för att springa och möta upp dom vid badplatsen. Jag hade inte badat än så jag gjorde slag i saken och sprang rakt ut med kläder och skor och doppade mig.
Mitt gudbarn var ute och vattnade blommorna, hon är en riktig liten blomsterflicka.
Det klipptes av luktärt för att sättas in i vas.
Vi åkte ut till han som håller i älgjakten så barnen fick följa med ut i båten för att kolla näten. Gin hade simmat en sväng och va väldigt sugen på att hoppa i och ta sig upp i båten men han fick stanna med mig på bryggan.

2 kommentarer:

  1. Åh blir trött av bara tanken på din ork att springa, men det är bra och hålla sig i form. Vilka fina hästar, dom gillar Tuva för hon tycker om djur det känner dom. Luktärten är en sån skir vacker blomma, har dock inga själv. Fortsatt skön sommar även om det regnar hos oss, behövs det också./MH

    SvaraRadera
  2. Ja Tuva går under namnet djurskötaren här hemma, hon älskar djur och ska bli veterinär eller djurvårdare säger hon🙂

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥