tisdag 7 juli 2015

9MÅNADER - STORA TJEJEN

Är det klokt att tiden går fort? Denna lilla tjejen är nio månader idag! Men så mycket som hänt på dessa månader :-) En riktig liten människa haha. Med humör. Å vilja. Tuva verkligen skällde på sin farmor i helgen när hon tog henne och ville kela lite. Det lät väldigt kul och såg roligt ut för hon "tjabbade" och släppte inte farmorn med blicken. 
Nu tar hon sig fram när hon sitter på rumpan men krypa kommer hon nog aldrig göra. Helst vill hon ju gå och ska resa sig mot allt och alla. Kasta ner saker på golvet är kul likaså sparka på fotbollen. Imse vimse spindel är kul om vi gör rörelse till för de kan hon de med.
Prata lite kan hon med, tack tack, nej, hej, där, titta har hon sagt en gång.

Ja, tänk vad tiden går. 9 månader i magen och nu 9 månader utanför :-) Hon förgyller våra dagar, liksom alla barnen gör. Så mycket kärlek hon får och kärlek hon visar. Älskar!

4 kommentarer:

  1. Reviews and photos of Bandung tourist traps posted
    by real travelers and locals.

    Have a look at my blog: sewa villa lembang kolam renang (http://yoshino-shizai.com/userinfo.php?uid=1307482)

    SvaraRadera
  2. sa vedem acum ce v-a urma dupa asta

    Feel free to visit my web page: Taxa Auto

    SvaraRadera
  3. Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥