onsdag 22 juli 2015

KANTATELLRUNDA O GRILLNING

Imorse hann vi hur mycket som helst kändes det som. Vi var inne i byn och köpte en röjsåg, eller bokade den, handlade, lämnade nyckel o så städade vi o fixade. Vid 1 gav vi oss ut på en kantarellrunda. Satte Tuva i bärselen o så gick vi.
Vi gick i skogen och så gick vi på lite avstickare men vi gick i 2 timmar så vi gick nog en bit.
Tuva fick sitta och upptäcka lite hon med :-)
Sen hörde Linus bara baaaaah!!! Så sa han sen att han behövde ju inte fråga va det va haha. En lång jävla snok skrek jag! Vi gick över en äng och jag fick panik bara han kom lite för långt före. Fy fan va läskigt att gå i så högt gräs.

Så himla mysigt!! Vi ska ut på mer kantarelljakt imorn.
När vi kom hem skulle jag gå och somna Tuva och då såg jag grannens hund som precis var påväg att rymma, hem med Tuva och byta ut henne mot Maister för den hunden lyssnar inte på tilltal och springer definitivt på andra hållet när nån ska ta den. Men när hon såg att jag kom springande med Maister blev hon helt plötsligt intresserad (hur kunde jag veta det ;-) ) så jag hade ett koppel till med mig och fångade in hunden. När jag skulle gå till damen med hunden hade hon inte märkt att hunden rymt men hon blev sååå glad att jag kom för hon va i panik som hon uttryckte sig. Så jag stannade en stund och hjälpte henne. Men usch, jag tycker synd om henne hon börjar bli alldeles för gammal för att bo hemma själv tycker jag. Förvirrad och sådär så jag fattar inte att hennes anhöriga inte är där oftare.... Iaf så när jag kom hem fixade vi tills våra vänner skulle komma. Eller ja, våra män hade ju inte träffats innan men de tjabbade på som om de känt varann ett bra tag :-) Så tack för ikväll! Det va både gott och trevligt!

1 kommentar:

  1. Tack själva, ja våra män kom väldigt bra överens tycker jag =) Så det får vi definitivt göra om ;) <3<3

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥