måndag 27 juli 2015

FÖRÄNDRING

Morgonen började med en joggingrunda. Linus gick med Tuva o hundarna för han skulle kolla de lite. En av de hade ätit upp en olämplig sak igår så vi stoppade i dom vit sparris för vi visste inte vem av de som gjort det. Men det var visst Oden som va den skyldiga denna gången. Jag va ju övertygad om att det var Maister eftersom han är den påhittiga annars...
Igår kom brodern med familj. Vi hade ju fått för oss att möblera om varenda rum nere så jag skickade ett sms och frågade om bärhjälp och visst kom dom efter de va klara med sitt. Det måste jag säga, dom två, de ställer upp i alla väder!!!! De vet att så fort de behöver hjälp är det bara att höra av sig. Å när de gick hörde jag nåt om att de skulle måla om huset nästa år så då är den sommaren räddad om inte annat ;-) Men det är ju mycket roligare att göra saker hos andra och så går det mycket snabbare att göra saker tillsammans!
Men iallafall, nu är tv-rummet och matsalsbordet inte alls i det rummet det var innan. Ingen har sovrum där de hade innan heller. Kul med förändring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥