fredag 10 juli 2015

SNART SNART

Nu nu nu, nu är det nära! Tydligen skulle vi upp och vinka hejdå till mannen idag med, ändå vi skulle vara vakna en stund inatt. Denna lilla tjej brukar ju sova väldigt bra om nätterna och har aldrig varit vaken om nätterna mer än någon enstaka gång och så även en liten stund inatt. Kanske bara en halvtimme eller något, men det räcker ;-)
Men iallafall går han ju på semester idag!! Han tog inte med sig någon matlåda för han tänkte inte jobba så länge. Oooooo, snart!! Men nu ska ju jag jobba nästa vecka istället, fast bara några timmar mitt på dagen, så det räknas knappt ;-) Vi har ju ändå mornarna och eftermiddagarna tillsammans. Å då vet jag att Linus och barnen ska ut och paddla någon dag.
Men än så länge har vi tårtfrukost och lek och nu gjorde Max oss sällskap :-)

Igår hade vi A och P här över dagen + en kompis till Thea så barnen lekte och hade skoj och vi vuxna kunde sitta i hyfsat lugn och ro och prata, det va bara en liten som skulle ut och gå hela tiden. 
Sen gjorde Thea lite slingor i mitt hår, köpte någon annan slinggrej denna gången, det var en kam som vi drog genom håret så det tyckte Thea va jättekul, att hon fick leka frisör - på riktigt!

1 kommentar:

  1. Vilken fin tårta!!
    Hoppas ni får en bra semester!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥