fredag 17 juli 2015

BOKA BILJETTER, BAD O FÖÖÖÖRSKOOOLA

Godmorgon på er! Jag smög upp och gjorde kaffe och njuter av tystnaden. Å så är det fredag med och det känns ju alltid lite extra skönt!
Så såhär ser det ut framför mig just nu. Jag skulle boka biljetter men vi har ingen skrivare så nu väntar jag på att svärmor ska vakna och se om hon kan skriva ut, annars får det va så köper vi biljetterna på plats. Vi ska ut på ett litet äventyr :-)

Igår åkte vi ner till sjön, visst solen va framme, men det blåste ju hur kallt som helst! Men men, barnen och Linus badade så alla va nöjda.

Jag och Tuva satt på bryggan och tittade på och plaskade lite. Hon badade benen och tyckte det var jätteskoj. Men vi tog badkaret sen istället ;-)
Det är ju så fint när det glittrar i vattnet!!

Jag ska göra mig klar och åka och passa på att vattna alla passehusets blommor och köpa hem mat till Tuva som jag glömde igår när jag ändå handlade... Å så kör vi sista jobbedagen nu på ett par veckor. Plockade upp jackor och fleece och sånt till barn nu och så tänkte jag att jag skulle passa på att köpa tills Tuva börjar på förskolan, måste pränta in föööööööörskooooola i mitt huvud annars kommer hon bli förvirrad när vi säger dagis hela tiden och de som jobbar säger förskola... Jaja, men insåg att alla kläder på lillatjej är på tok för stora och på bebisavdelningen finns inga vinterkläder än. Å så vet jag ju inte hur mycket hon kommer växa till sig heller för den delen så det fick va. Men sen hon började dricka välling tycker jag att hon har växt både på bredden och längden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥