fredag 12 april 2013

SOMMARBRÖLLOP

Nu har de flesta fått sina inbjudningar så nu kan jag ju avslöja - vi ska gifta oss i sommar!! Vi skickade inbjudningarna igår och idag har det trillat in "tacka-ja-sms" och telefonsamtal :-) Nästan 30 som svarat redan. När vi berättade för Linus föräldrar hade hans mamma bara ett par dagar innan bokat semester utomlands i två veckor, men den bokade hon av på stört ;-) Men det hade jag med gjort om mina barn hade gift sig!! Det är ju menat att bara ske en gång i livet☺ Å jag som aaaaaaldrig skulle gifta mig!! Men nu är det vårt bröllop och vi har det som vi vill.
Jag har suddat lite här för jag vill inte avslöja vad det står, vi har skrivit personligt brev till alla så det det känns mer som vi, gillar inte förtryckta mallar☺
 
Vi har redan hunnit beta av lite på listan, trodde faktiskt inte det va så mkt som behövde planeras men det va det ju.... Jag hade velat skicka ut inbjudan på sms typ dagen innan bara haha. Men vi har skippat endel som att folket ska behöva pälsa på sig en massa mitt i sommaren, ne de får komma som de vill☺ Vi gifter ju inte oss för att vi vill att alla ska gå och köpa dyra kläder. + att vi hoppas på soooooool!!!
 
Jag och Linus ska leva med varandra i resten av våra liv♥

7 kommentarer:

 1. Grattis! VAd kul! :)

  SvaraRadera
 2. Så gulliga ni är <3

  SvaraRadera
 3. Hur länge hade ni varit tillsammans nu! Och två barn på det.....(skakar på huvudet)

  SvaraRadera
 4. Om du inte ens känner dem så väl att du inte ens vet hur länge de varit tillsammans så kanske du heller inte ska lägga dina åsikter här! Komma med sådana kommentarer och inte ens kan vara annat än anonym!

  SvaraRadera
 5. Ganska rolig kommentar av en som själv skriver anonymt......................

  SvaraRadera

 6. Den svenska avundsjukan är framme ser jag. Kan du inte stå för vad du säger med att utge ditt namn kan du likaväl vara tyst!! //skriver under anonym men heter Sofie!!!!

  SvaraRadera
 7. Undrar vad den som skrev anonymt menar att dina barn har med bröllopet att göra för att hen ska skaka på huvudet....

  /Martina

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥