fredag 26 april 2013

VÅRAN DAG OCH SVALÖVS LOKALTIDNING....

Den här dagen har gått fort☺
Började ju dagen med intervaller och det va riktigt härligt! 16 olika blev det, började med lite längre och avslutade med kortare och mindre vila.
När vi väntade på Theas kompis som skulle sluta skolan passade vi på att gå upp i skogen och så kollade vi när de spelade kula.
Max spolade upp vatten i handfatet till Jäger☺
Den här bilden skickade Linus mamma till mig, då hade den varit med i lokaltidningen.... Hur de nu hittat dit vet jag inte☺
Mama kom på posten i början av veckan och äntligen hade jag lite tid över att öppna den.
 
Haha, ett tag va här lite kalabalik bland hundar och barn mm så jag sprang som en tetting mellan allt. Då sa Max kompis "Ni kanske inte skulle ha några hundar", jag sa bara "Nej, ibland önskar jag med det men nu är det inte mina från början så nu är dom här". Phu ibland hade det varit skönt med två självgående katter bara☺ Men det är ju så, Linus fick två barn och två katter på köpet och jag fick två hundar♥

5 kommentarer:

 1. det måste vara svårt att få tiden att räcka när man är arbetslös //ove

  SvaraRadera
 2. Är långtidssjukskriven...

  SvaraRadera
 3. Är det för latmaskus hypokondrius då eller?

  SvaraRadera
 4. Tydligen känner du inte mig och då har du inte med det att göra!

  SvaraRadera
 5. Stackars anonyma blogghatare! För faktum med är ju att det är ni som mår så himla dåligt så ni måster sitta gömda bakom en datoskärm och spy ut ert hat över allt och alla som har det bättre än ni! Använd er tid istället till att skapa den tillvaron ni så hett längtar efter istället för att gå i den tron att ni kommer må bättre av att sitta ensamma bakom skärmen och försöka trycka ner andra.!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥