måndag 22 april 2013

TJOFF TJOFF MÅNDAG IGEN!

Hej hej hallå!! Där kom helgen och där försvann den☺ I fredags träffades vi 4 tjejer som hållt ihop sen gymnasiet, fika och massa prat, vi måste ju hålla oss uppdaterade.
Lördagen bjöd först på kalas för bröder som fyllt år/fyller år och en svägerska som fyller år. Sen drog vi ner till Skåne för att städa ur huset! Nu är det tomt och städat, bara staketet som ska ner men det blir till helgen.
Direkt efter kalaset åkte vi ner till huset. Vi tömde det på lördagen och städade av köket.
Sov gjorde vi hos Linus föräldrar. Hans pappa grillade gryyymt gott kött (Dovhjort? Vildsvin?) och gjorde egen beanaisesås och det är ju fan så mycket godare än köpt, men själv har jag aldrig vågat mig på att göra det...

Igår åkte vi och köpte frallor och hälsade på H och J och barnen i Kävlinge. Vi va ju tvugna att titta på det lilla livet som bara är någon vecka gammal.
Sen va det vidare till huset och städa. Det grejades några timmar och vi blev helt klara med insidan!!
Där nere börjar det bli gröna knoppar på buskarna och det är mycket grönare gräsmattor än här. Så himla härligt att se att det blir grönare!! Älskar våren!

Det har varit en helg med vila från träningen, men nu så, nu är det måndag igen och jag ska sätta igång nu. Springa ett par kilometer och så ska jag köra till träningsdvd´n så blir det konditionsbaserad styrketräning, härligt!

Idag kommer mina älskade ungar♥ Längtar så jag håller på att spricka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥