fredag 5 september 2014

EN SJÖ AV KORT!

Här är det tyst och tomt från mig men jag ligger inte och slappar...... De här bilderna visar ganska väl vad jag pysslar med om dagarna.... SUCK, jag blir aldrig klar!
Jag har maaaaaassor med kort som bara legat i en låda som ska in i album! Just nu är jag i februari 2011....... Jag har ca 3000 kort som ska sorteras och in i albumen.... Måste bli klar innan bebisen kommer för då lär det bli fler!
 Ett tag funderade jag på om jag ska göra varsin bok till barnen och en till oss från året som gått, sån där man beställer på nätet och väljer in bilder direkt. Så det inte blir hur många bilder som helst på samma saker...
Det sorteras i olika högar för datum som år och månad och dag... Sen ska de in med och jag skriver oftast något till varje kort. De sätts in i ett album var till barnen och ett till oss.
2 album klara och sen är det kort från 2013, bara ett album blir från bröllopet skulle jag tro....
 
Jag har att göra! Men nu ska jag ta en paus och göra något jag inte trodde om mig själv ens igårkväll.... Jag ska åka till Växjö idag med, till sjukhuset, men idag är det inte för min skull......

2 kommentarer:

  1. Jag har hur många bilder som helst som behöver framkallas. Men jag tar mig aldrig tiden till det.

    SvaraRadera
  2. Haha känner igen det där:p. Kanske skulle ta och göra det i dag då vädret inte är på topp:)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥