söndag 28 september 2014

EN VANLIG SÖNDAG

Gokväll i stugorna. Vi sitter här och njuter av lugnet, barnen sover men det är så vaaarmt haha. G o T med barn va här igår och det trodde de inte att här skulle va så varmt, hon hade ju raggsockar på sig ;-) Ne, vi har inte fått in rätt temp här än så det är på tok för varmt i hela huset, utom i sovrummet! 
Igår kom ett lass ved och idag kom sista. Barnen har kämpat och hjälpt till.
Vad har vi annars gjort idag? Magen har kämpat och varit stenhård mesta delen av dagen och jag hjälpte den lite på traven och tog en snabb promenad med Maister. Pappa kom en sväng sen åt vi supergod vildsvinsstek som Linus gjorde ikväll. Barnen slog mig i monopol, betalat räkningar, gjort läxor och sånt där vanligt.
Nästa vecka är rätt lugn, tro jag, kolla blodtrycket, telefontid med doktorn och till helgen börjar ju jakten igen!! Det är jakten nere med grevarna och jag antar att det blir första och sista för mig denna säsongen. Jag kanske få ha bebisen i bärsele hängandes på magen sen haha. Nedå, ingen risk ;-)

1 kommentar:

  1. Oj vad mycket ved, måste kännas skönt att ha :) Monopol låter roligt, det var länge sen jag spelade det men kom på att jag har ett hemma :) gillar monopol! Ha en bra dag!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥