måndag 20 oktober 2014

SOCIALT, BLÅSTA OCH BEGRAVNINGSFIX

Måndag igen och idag är alla barnen hemma!! Skönt och allt känns som det ska, vi är hela familjen igen :-)

Helgen har varit social, vi va hos Familjen F i fredags och käkade tacos. Min lillebror och hans tjej va här i lördags. Igår va vi hos G&T och fikade sen på kvällen va mamma och hennes man här. 

Å när vi va iväg igår på dagen så blev vi blåsta på ett par tusenlappar! Så jävla irriterande och att folk inte kan göra rätt för sig. Det har varit tillräckligt mycket strul med killen innan och så slutade det såhär. Blääää. 

Idag har alla provat sina kläder inför fredag och jag tror minsann Linus ska få klä upp sig lite oftare! Jädrans så snygge han va ;-) Vi har pratat mycket om begravningen och jag har sagt till barnen att jag kommer vara jätteledsen. Då sa Thea; mamma du kan luta dig mot mig. Hon är så fin och har ett hjärta av guld!! När det väl är allvar och när någon är sjuk så blir hon ett helt annat barn.
Max förstår nog inte riktigt allvaret, han älskar ju att klä upp sig så det är därför han vill gå. Vi velar fortfarande om han ska följa med eller inte. Han sa att han går till skolan om han får ha de fina kläderna där... Så jag tror inte han är riktigt redo att följa med.
Men idag har jag beställt handbuketter och skänkt pengar. I min bukett ska det vara två rosor, en från mig och en från Tuva. (Jag ska ta många bilder.) Kusinens sambo va här igår så äntligen funkar datorn igen. Måste bara tömma kameran med...
Nu ska jag snart mata den här dockan för natten. Så då gäller det att vara klar själv, för hon sover inte själv i sin säng. Hon sover på min arm...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥