fredag 17 oktober 2014

TESTAMENTE

I måndags damp det ner ett mejl om att jag vunnit en tävling, det stod att jag vunnit juridisk rådgivning inklusive upprättande av ett privatavtal. Det va i våras/somras nånting som jag vet att jag skickade in mitt bidrag men jag förstod nog aldrig riktigt vad det var jag tävlade om... Men så fick jag ett mejl att jag hade vunnit och jag fick välja på lite tider där vi skulle ta vårat samtal, jag valde en eftermiddagstid eftersom man vet ju aldrig, ibland sover vi till halv 10 och ibland 8 :-) 
Jag funderade på om jag hade några frågor om arv för vi har pratat om hur det blir ifall något skulle hända och jag går bort, då måste Linus lösa ut Thea och Max och kanske inte kunna bo kvar om han skulle vilja. 
Jag hade inte läst mejlet så noga så jag trodde jag skulle få rådgivning och ställa frågor. Men det va hon som ställde frågor och det va nog äktenskapsförord och testamente som jag hade att välja mellan och då tog jag ett testamente. Så vi gick igenom vad det skulle stå och hur vi skulle göra det bästa utifrån vår familjesituation. Så himla skönt att ha det fixat och så sparade vi 3 490:- på köpet!!
Det va nog den dyraste vinst jag vunnit :-) 

Nu ska vi bara ha våra vittnen att skriva under :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥