lördag 29 augusti 2015

FAMILJEFESTIVALEN - MÅNS, ISA, SAMIR OCH VICTOR

Åh va skönt att vara hemma :-) Framför allt att sätta sig ner. 
Innan jag körde till jobbet imorse provade jag kjolen som kom i veckan. Den går att ha som både kjol och klänning. Men jag måste ju säga att jag gillar den bäst som klänning.
Jag gillar färgerna och formen.
Sen va det bara att byta om och gasa och jobba några timmar. Sen hem och snabbt äta och hämta upp Thea och Max och in till familjefestivalen så vi skulle hinna se Måns Zelmerlöw när han började kl 15. Letade upp G med familj och lyssnade när mums mums sjöng.
Jo, jag va ju där för barnens skull bara det att efter 10 minuter ville de iväg och göra annat, men jag stod snällt kvar och lyssnade på Måns - för barnens skull ;-)
Han va ju rätt rolig när han berättade lite historier och så sjöng han Han tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna... Men när han sjöng verserna så sjöng han en mening och sen sjöng en kille samma mening på engelska, det va kul! Det blev lite tokigt ibland men den va riktigt bra :-)
Sen skönt Isa några låtar och Thea va så nöjd efter att ha fått autograf både på armarna och kepsen. Sen fick hon köpa en skiva (singel) av en kille när vi gick till bilen sen. När Måns sjöng va det knökat i publiken, när Isa sjöng va det rätt glest.
Sen kom ju de här två stollarna, Samir och Victor upp på scen och då blev det fart och fläkt! Mycket publik igen. 
De hade sina 3 låtar och mixade ihop dom ;-)
Sen ville barnen hoppa studsmatta i sele så jag ställde mig i kön och barnen gjorde annat under tiden. En gammal granne stod bak mig och jag trodde han skämtade när han sa Ja vi brukar ta detta sist och står vi här tar det ungefär 2 timmar i kön. Jo tjena tänkte jag! Men det gjorde det.... Hade jag vetat/trott på det innan jag skulle köa hade jag aldrig gjort det. Men barnen kunde göra saker runtomkring nu och vi hade ingen brådska. 
Barnen var nöjda och glada och det va det viktigaste för idag :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥