måndag 17 augusti 2015

SISTA SOMMARLOVSDAGEN OCH NÅGON SOM VET?

Idag var sommarlovets sista dag, vi åkte till sjön med min bror och hans familj. 
Det är ju verkligen sååå härliga dagar! Alldeles lagom varmt.
Ikväll åkte barnen efter två veckor här. Men nu är det varannan vecka som gäller igen, skönt! Det är ju länge de är iväg annars. 
Vi var ute mest hela kvällen med, Linus va på gymmet. 
Tuva har gått mellan oss sen en månad tillbaka (då 9,5 månad)  men idag släppte hon överallt och går mellan sakerna både inne och ute. Å så jäkla glad hon blir när hon når sitt mål :-) Duktig tjej! 

Vi gick ut på vägen precis efter trädgården där vi brukar plocka hallon. Hon satte sig ner och började pilla med ett löv och då ser jag något i ögonvrån så då kommer det en liten huggormsunge bak ryggarna på oss, och ringlar förbi. Den missade jag helt, jag som alltid ser de där jäklarna annars! Tänk om vi trampat på den, fy fan! Men så små de är, den hade nog inte synts om den legat på gräsmattan... Baaah! Hatar dom!

Åh, imorse fick jag ju inte upp ögonen för den här mindre trevliga ögoninflammationen. Så jag ringde vårdcentralen och den salva vi fick utskriven till Tuva i april fanns ju kvar, vi tog aldrig ut den. Så jag åkte o hämtade ut den o de sa att jag är inte bra i de ögonen till helgen! Men det måste jag! Kan inte se ut så här på mässan. Det ser ju ut som jag lipat konstant i två dagar, Linus tycker det ser ut som om jag knarkat rätt rejält. Alltså - ser inte klokt ut! Rödsprängda ögon och påsar både över och under ögonen. Så imorn blir det solglasögon på BVC. Jag kan inte visa mig bland folk. Hade behövt kolla skor i Växjö, köpa galgar och kolla ihopfällbar klädställning men det gåååår inte...

Förresten, är det någon som vet vart jag kan hitta en smidig ihopfällbar klädställning??

1 kommentar:

  1. Jag kollade de på Ikea men jag tyckte de var lite rangliga o blir nog bara värre efter ett par upp o ner monteringar.

    Duktiga Lilla tuva <3

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥