måndag 31 augusti 2015

IKEA, FÖRÄLDRARMÖTE, HÅRFÄRGNING

Tänkte jag skulle skriva om va jag hittat på idag... Men då slog det blackout! Vad har jag gjort?? Det blev till att ta allt baklänges och nicka och tänka vad jag hittat på. Men det var inget särskilt, pappas sambo kom och tittade på och provade kläder, fikade och jag sålde en säng innan vi åkte till handelsområdet. Fixade lite ärende innan vi var på ikea.
Det blev en laxlunch. En lampskärm följde med hem från fyndet. Jag köpte visst för liten sist ändå jag tyckte att jag köpte en stor.
Min lilla hoppetossa hade tofs i håret och lät den till och med vara ifred :-)
Vi va o kollade i en affär som jag helt missat, det fanns myyyycket fint där inne!! Men den lilla apungen vill ju klättra på allt så vi gick ut. Hon klättrade upp och satte sig på diskmaskinsluckan idag.... Det ska klättras och undersökas och donas mest hela tiden!
Å Max rum är jättespännande! Men där är för mycket lego så där inne kan vi knappt vara.
Sen va det dags för föräldrarmöte med Max klass och då åkte Sussie Blouse på men hur lätt va det att fota då...
Jag tycker den är så söt :-) Jaja, den är skrynklig men det känns inte lönt att hålla på o stryka när kläderna ska upp och ner i en väska flera ggr i veckan... Provade lite kläder ur kollektionen i lugn och ro idag. Men jag kan ju bara va en levande reklampelare när jag är själv, när Tuva är med så är jag ju aldrig ren av någon konstig anledning...
Efter föräldramötet va det handla och hem och gosa med Tuva när Linus fixar mat, när Linus nattar så tränar jag (tur det finns träningsdvd) + färgar håret. Imorn eftermiddag ska jag ju köra till Malmö.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥