söndag 9 oktober 2016

EN BRA KALASDAG TILL ÄNDA

Gokväll :-) Vilken bra dag vi har haft! Vi hade gjort en liten lista med det som skulle göras innan kalaset och alla hjälptes åt att kunna stryka punkterna efter hand så det var ingen stress alls. Härligt! Jag, Thea och grannkillen åkte till Ikea och köpte lite tallrikar för det saknades ;-) Köpte en tavellist till köket med som vi ska ha upp i veckan.
Jag gick lös på kameran idag så därför har jag inga bilder i mobilen.... utom en liten ynka smörgåstårtebit haha.
Men nu ska jag äntligen ta tag i framkallningen igen, jag ligger ju 3år efter för det senaste som är insatt är bröllopskorten men jag har fler framkallade men det behövs den sista mappen med för att jag ska kunna få in alla i rätt ordning! (Vilken lång mening haha).

Tusen tack för alla presenter!! Tuva är riktigt höstkittad nu med alla fina kläder. Å hon fick Lillagubben till sin Pippi och ett stort pippipuzzel. Å köksgrejer så nu kan hon både laga middag och fika till oss :-) En ny docka med välling och napptillbehör så lyckan är ju total!! Jag har säkert glömt något för där va mycket paket, men så lycklig hon är för sina saker.

Alla är nöjda och glada och nu ska vi sova gott :-) Imorn börjar min tuffa jobbvecka igen. Vi har 3-veckorsschema så nu har jag min låååånga vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥