tisdag 4 oktober 2016

LITE STRESSIGT OCH KANELBULLENS DAG

Hej hej i mörkret, jag tycker det är sååå mysigt med mörka kvällar. Dock inte lika mysigt på mornarna när det är mörkt, kallt och rutorna måste skrapas, så va det här imorse ;-)

När jag slutade jobba så hämtade jag upp en överlycklig Tuva som kom springande och ropade mamma hämta Tuva :-) 
Vi åkte ner till vårdcentralen och jag sa "kan ni kolla bara lite snabbt så jag inte har lunginflammation eller måste jag ringa och boka tid?" Jag kunde komma under den öppna mottagningen mellan 9-15 varje dag (det måste vara nåt nytt...). Nääää sa jag, det har jag inte tid med. Jag fick in till en sköterska men det va visst inte så enkelt att bara lyssna på lungorna, som jag trodde. Vi pratade lite och hon trodde inte (hon kunde bara kolla febern för det behövde vara en doktor till resten) det va lunginflammation men tyckte jag skulle sjukskriva mig. Haha nedu, det har jag INTE tid med! Svarade jag!! Sen argumenterade hon lite och jag sa att det gåååår inte, jag ska till Växjö nu 3 dagar i rad och så förklarade jag varför och grät en snabb skvätt för jag känner hur stressen gnager i mig men så sa jag efter helgen, om symtomen är kvar, då kanske jag kan fundera på att sjukskriva mig och vila. Men det är då det, jag tror inte kalendern är LIKA full då även om jag har min långa jobbvecka så andas (även om det är det som är det jobbiga) kan jag göra då ;-)

Ikväll va jag på föräldramöte på Tuvas förskola och det började med flera avdelningar gemensamt först sen gick vi in på respektive avdelning. Jag kände mig himla pelleredig när de förklarade temat och hur det hade gått till och jag frågar Har ni Barns inflytande som prioriterat mål då? Hade det varit för ett år sedan hade jag inte haft en aning då jag aldrig haft som intresse att läsa läroplanen för nöjes skull hahaha.
Efter mötet åkte jag inom och handlade lite, köpte bla kvällsfika till mig och mannen (barnen fikade hos grannarna) så vi fikade när barnen sov. Kanelbullens dag ju, men de va slut så dessa gick lika bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥