fredag 28 oktober 2016

NJURARNA OCH EN ORGASM

Bah, idag va min sista bokade tid i Växjö, det har varit m y c k e t Växjö de sista 2 månaderna! Några ggr har det varit 3ggr på en vecka. Det kommer fortfarande vara tider till sjukhuset men inte alls så här ofta som jag varit där nu! Nu kan jag snart jobba en hel vecka igen ;-)
Men idag va jag inne för mina njurar och jag har tur att de senaste 8 åren som Jag har kollat värdena så ligger de ungefär samma. Men man vet aldrig med den där doktorn för han skämtar rätt mycket så det gäller att hänga med i svängarna :-) Han är bra iallafall, han har bara ett litet ticks som jag kan haka upp mig på men det gäller att sålla bort.
 Imorn kommer jobbarna hit och ska spränga så vi kan få brunnen klar. Det ska bli rätt skönt faktiskt... Sen kommer vänner hit för middag och lek.
 När vi väl kom hem i eftermiddags så skulle det spexas direkt. Rida häst på lekstugan tex.
Hon kallas inte spexer utan anledning ;-)

Jag har ju förresten bokat datum för att åka till Ullared (om jag nu inte sagt det redan - minne som en guldfisk) och när vi hade aw på jobbet förra veckan så hade jag visst sagt "När jag kommer innanför dörrarna på Ullared är det nästan som att få en orgasm"..... Men jag älskar ullared! Att gå bland julsakerna och inredningen wow, big love! Men det är ett tag till så jag hinner fila på min lista, dagen efter jag varit där ska jag iallafall julpynta!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥