fredag 10 juli 2020

JAG FICK EN CHOCK!

Äntligen har mannen med gått på semester nu och då skålar vi i ett glas prosecco🙂
Denna veckan har vi varit ute och plockat en hel del kantareller och idag hade jag alla barnen med mig, annars har de varit med kompisar eller grejat med annat. Så nu är det kantarellmackor till frukost varje dag😋 Max plockade blåbär idag och sen gjorde han en paj för att fira att alla är lediga🙂
Oliver har haft första parkett om mornarna när de grävt ner fibern till stugan en bit här ifrån.
Jag har varit i Lund och fick mig en chock när jag fick veta att jag inte får köra bil på minst 2 M Å N A D E R efter operationen.... Jag hade fått veta 3 veckor innan... Jag blev ju glad när han sa att han tycker nog jag kan fortsätta köra bil nu innan.
Att Jag är ute och springer skulle jag fortsätta med ändå det gör ont innan/under/efter för bra kondition hjälper ju läkningen. 
Men jag skulle vilja sett min egen min när han sa att jag inte fick köra på flera månader, jag bara tittade på han och sa månader? MÅNADER? Jisses...

Nu ska vi försöka njuta av ledigheten och göra det bästa av den❤

2 kommentarer:

  1. Fina foton och är det inte tidigt med kantareller eller? Det förvånar mig inte att du ska avstå bilkörning, de kommer ju trots allt ha varit inne i ditt huvud det blir obalans i din kropp. Den dagen ska jag tänka på dig, extra tankar brukar va bra! Lille Oliver vilket foto, han är för söt jag gillar de där spontana bildera och inte alltid de uppställda. Fint hår du har och så fin i rosa tröja.
    Må nu väl så gott det går. Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack va snäll du är :)
      Det finns jättemycket kantareller nu men på våra ställen kommer de i olika omgångar, vi har ett ställe där det brukar vara mycket men det kommer senare än andra.
      Ja de skulle vara bakom pannloben så det fanns ju en liten risk med det med...

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥