söndag 16 augusti 2020

NAPP-OCH BLÖJFRI, ÖLAND OCH SKRUBB...

En vecka av mjukstart har det varit för min del, dels inga barn knappt och sen den bästa veckan schemamässigt för min del. Veckan som kommer blir det både fler arbetstimmar och förmodligen alla barn🙂 Imorn har vi studiedag så då blir det planering och vi ska lära oss massor.
Tuva och Olivers sista lediga dag idag så imorn börjar Tuva på sitt nya ställe då hon ska börja i förskoleklass och Oliver kommer tillbaks till sin avdelning. Vi har 2 förväntansfulla barn här😉 Ikväll ska det packas väskor med extrakläder och det viktiga i Tuvas väska - det ska med frukt varje dag haha.
Men idag har denna badkruka lovat att bada med barnen, jag har varit i 1 gång men inte doppat mig helt för jag säger som Oliver "iskallt".
På tal om Oliver, förra veckan var han i trollhuset här borta och lämnade sina nappar till trollen och rådjurskiden för han ville ju ha en sopbil. Jag fick beställa hem en så vi kunde lämna napparna och jösses så glad han blev, men på kvällen var han lite ledsen men det var den kvällen sen va napparna glömda!
Denna blev det och morgonen efter stod han ute och lekte klockan 5.50 för han steg upp när jag skulle upp... Han har inte bara blivit nappfri i sommar, han är utan blöjor med🌞
I helgen har vi varit på Öland och firat kusinerna och idag ska vi bara va hemma och njuta av värmen och ledigheten tänkte vi. Men tydligen hade Tuva och granntjejen haft roligt med Oliver så det blir väl att skrubba honom hela dagen om han ska bli ren tills imorn... som han ser ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥