tisdag 25 augusti 2020

DEN DÄR TIDEN FÖR ATT SKRIVA ÄR KNAPP

Brrr nu tycker jag det har blivit kyligt och hösten är här, när jag tittade på vädret så ska det bli 16-17 grader nu framöver och massa regn! I helgen har åska och ösregn cirkulerat runt blandat med sol.

Jag är hemma och vabbar och gjorde i fredags med, förkylningar kom som ett brev på posten så fort förskolan/skola drog igång... Det hade varit skönare om de haft feber och varit utslagna men nu är det fullt ös. Vi har varit ute och gått en runda och nu är det paus med en kopp kaffe!

Igår va jag med en vän, från början skulle hon passat barnen så jag och mannen kunde köpt badrumsinredning men så blev de snoriga och planen ändrades. Men nu har vi allt klart och imorn är kakelkillen klar så på onsdag ska det börja inredas.

Som vanligt har jag inte tid att sitta ner så lång tid i sträck så nu är det ny dag och snart är den slut....!!

Idag har jag varit hemma med Oliver så när vi kört Tuva till skolan cyklade vi 1,5 mil för att titta på kossor och traktorer/grävmaskiner. Sen va vi bara hemom och åt innan vi cyklade och hämtade Tuva vid skolan så det blev 1 mil till. Hennes dröm gick i uppfyllelse att få cykla från skolan. Vi hann inte på morgonen men vi tog med cykeln i bilen så cyklade vi hem sen.
Ikväll har jag varit på personalmöte och så har jag pratat med en mentor ett par ggr idag, det stämmer verkligen små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer. Men men, det skulle aldrig upprepas och då måste man ju ge en andra chans🙂 Så länge det inte är allvarliga grejer....
I helgen var Thea ute för en olycka och tur det inte tog värre än blåmärke och en moppe som behöver lagas. Nu ska man behöva oroa sig på allvar!! En olycka händer ju så lätt och inget vidare skydd på en moppe...

Nu ikväll är hälften av grejerna inne i badrummet, det kommer bli såååå snyggt!!
Jag och ljuset var inte riktigt överens men vi är supernöjda!

Imorn ska jag jobba så det är bäst att läsa lite nu, ser redan fram emot rasten imorn, älskar att stoppa i hörlurarna och lyssna på en podd och gå mina 3 km🙂 Annars har jag sprungit 1 mil nu ett par kvällar på rad men idag hanns det inte med.

2 kommentarer:

  1. Skoldag med allt vad det innebär, förkylningar och annat som ett brev på posten. Åh det var inget vidare för din dotter men så skönt inget värre, en olycka händer så lätt och det är ju fint om moppen går att fixa.
    Du är verkligen en sportare går det någorlunda med ditt huvud?
    Må väl. Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja huvudet håller sig i skapligt schack för det mesta just nu men ibland slår det till med blixtrar och dunder...

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥