måndag 3 augusti 2020

SOL, TRÄNING OCH LITE NYTT

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns

Ja vad säger man, tack sommaren för att du äntligen gav tillbaks solen! Nu blir jag ju lycklig av att bara titta på väderprognosen som visas 14 dagar framåt, hoppas den stämmer med🙂 Detta är min sista semestervecka men mannen och de små är lediga lite extra.
Idag gav jag mig ut på en springrunda och det kändes så bra så det blev 13 km, himla härligt!! Jag har inte hört något från doktorn i Lund än så jag underhåller konditionen så länge jag kan.

Nu när badrummet renoveras så gör jag en väldig rensning i alla mina krämer och grejer och inget onödigt ska komma in! Tur jag har en tonåring som gärna tar allt jag har haha. Jag har ju berättat innan att jag typ är helt besatt av Rituals The ritual of Ayurveda doften är magisk! Jag håller på och bunkrar upp och byta ut mina ansiktsprodukter allt eftersom de gamla tar slut, jag ska köra allt med Rituals för jag gillar både utseendet och doften så lagom till badrummet är klart har jag fått hem alla mina grejer.
Tidigare i veckan fick jag hem detta, bland annat refill av handtvålen, handkräm, en duscholja samt
duschskum den skummar i handen när du trycker ut den.
Serien som heter Ritual of Sakura luktar också fantastiskt gott och där köpte jag en scrub sen är det ett torrschampo och en hårmask som ska sitta i över natten
Jag får 2 paket till så jag kan visa det nästa vecka😊

Nu ska jag och Thea spela lite Skip-Bo och imorn får vi besök av mannens syster och barnens kusin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥