söndag 16 maj 2021

LADDAR UPP

 Jag har legat vaken sen 4 imorse och kunde omöjligt somna om, nu sitter jag och laddar för min långrunda jag ska ut på i regnet. Idag blir det 14km och det är skönt att ha det gjort så här tidigt. Det blev omelett och kaffe och jag tänker på hur skönt det kommer vara när jag kommer hem😅 Blöt av både svett och regn och då är det skönt att bara ställa sig i en varm dusch. 

Jag gick in på bloggen och kollade och jag höll ju på att bli knäpp på all reklam! Mitt i och överallt - hur sjutton blir jag av med den???? Riktigt störande!

Igår skulle Tuva cykla med mig på en liten joggingrunda men det var så lerigt på den nyskrapade vägen så när hon klappat hästarna så vände vi hemåt igen. Jag fick ta ett varv på skogsvägen istället.

Synd det har varit så dåligt väder annars har det varit fantastiskt att vakna upp på mornarna och bara känna ”ja vi är lediga ännu en dag”. Midsommar nästa😉

Hästarna är verkligen tillgivna och kommer så fort Tuva visar sig❤️


2 kommentarer:

  1. Tuva och hästar hör ihop hon har ett speciellt band till de fina djuren. Bor ju nära Bollerup och vilka ståtliga hästar där går, se de små fölen kuta efter sin mamma är ju så underbart.
    Ja all denna reklam jag blundar för den så drygt, ibland tror jag det ger dålig reklam haha.
    Ha en fin start på veckan/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de söta små fölen som kommer nu är ju bara helt underbara. Jag såg ett litet prickigt rådjurskid med så nu gäller det att köra försiktigt. Vi har väääldigt mycket rådjur på vår 1,4km grusväg!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥