torsdag 6 maj 2021

VECKAN

Ja jag är ju sämst på att skriva🙈 Nu är det maj och jag brukar älska denna månaden men vad hände nu? Vi står i termobyxor, fleece och skaljacka + vantar på jobbet! Fruktansvärt kallt. Jag hade önskat lite värme nästa vecka när det är långhelg🌞

I veckan har jag varit hos veterinären med Pym som inte kan bli mamma någongång. Nu kan hon vara ute och härja bäst hon vill😉 När jag hämtade ut henne var det dags för hundarna att få vaccination. Jag fick ju med vaccin i veckan mot covid-19 så det är inte bara djuren som fått spruta. 
Jag har stått och tittat när barnen fiskat i bäcken, vi har tittat på hästarna och när vi gick hem började det regna.

Igår fick jag åka hem lite tidigare från jobbet och hade inte hunnit äta så köpte med mig Sushi, alltså det är ju såååå gott! Mest soyan och wasabin kanske haha. De små gillar inte det så jag fick ha det i fred.

Imorn är det äntligen fredag och helg framför oss. Vi ska fira min vän som med fyller jämnt men denna gången blir det bara vi och en till jämfört med förra jämna födelsedagen.... Undra hur vi kommer bete oss när coronarestrektionerna läggs ner. Vad tro ni? Vissa grejer tycker jag är rätt skönt och hoppas att vi fortsätter med.

4 kommentarer:

  1. Vilka fina ögon hon har 🥰 ses på lördag ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men hon ser ju livrädd ut🤪

      Radera
  2. Dels tror jag inte detta viruset försvinner på länge, det är nåt vi får lära oss leva med och i. Det blir inte lika intensivt men kommer finnas. Sen tror jag att vissa saker är vi så vana vid så det kommer vi ha, det där att hålla avstånd är nog nåt vi kommer fortsätta med. Själv tycker jag det är skönt slippa ha nån i ryggen i en kassakö. Allt löser sig så småningom.
    Trevlig helg/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror med att detta kommer finnas länge. Ja, avstånd och på jobbet är det rätt smidigt att hämta och lämna ute för det går mkt fortare då haha

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥