söndag 22 augusti 2021

1A VECKAN

Då var första jobb- och skolveckan gjord men jisses så trött jag var i fredagskväll😅 

Vi fick för oss att kolla efter ny bil efter att jag nämnde lite i förbi farten att vi kanske skulle köpa oss en mindre när vi inte behöver 7-sits längre. Vi är inne på en elhybrid och har provat 2st så imorn ska vi till bilhandlaren igen. 

Vi testade denna men det var en röd som var till salu, men visst är den blå färgen snygg🙂 Men den var för liten i baksätet!

Oliver tyckte bestämt att vi skulle köpa bilen utan tak. Där hade vi delade åsikter😉 Det blir ingen bil från denna bilförsäljaren.
Igår började Tuva på ridskolan och hon älskar ju verkligen dessa djur. Smaragd hette hästen och han var snabb i trav så det är ju tur att mamman med kan springa haha.
Vi hälsade på min jobbarkompis på eftermiddagen och tittade på deras hundvalp, jag hade glömt så busiga och bitiga de är när de är små haha, men jisses så söt! 

Det har varit lite delade meningar om att gå till skola/förskola här i veckan och Oliver sa till mig en kväll ”mamma, fattar du, jag vill inte gå till förskolan” jag kunde knappt hålla mig för skratt men han har väldigt roliga kommentarer nu för tiden, det sa pedagogerna på förskolan med.

Idag har vi inga planer men om jag får tid så ska jag jogga en lite längre runda och veckan som kommer är sista med lets run så det har redan gått 12 veckor….. 

1 kommentar:

  1. Oliver har smak för coola bilar en sådan hade jag gärna kunnat haft. Söt Tuva är och hästar och barn hör ihopa. Nä fattar du inte att Oliver vill va hemma och busa och leka, haha barn är så spontana och roliga.
    Må väl /MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥