tisdag 10 augusti 2021

NJUPESKÄR OCH TRÄNING

En dag förra veckan gjorde vi en utflykt till Njupeskär och tittade på ett av Sveriges största vattenfall. Fritt fall på 70 meter. Det är en nationalpark i Dalarna som vi gick på.

Grym utsikt och där det var blött fanns det en ”bro” annars var det stigar både upp och ner. 

Allt vatten där uppe är helt klart, rent och väldigt fint.

Oliver kände på vattnet och skulle uppskatta att det var 20 grader varmt sa han, jag tyckte det var riktigt kallt😉

Det riktiga vattenfallet lät så fint.

På vägen tillbaks står Oliver och ger vägbeskrivning till hur vi hittar hem till hans hus🙂
Tuva ville med känna på vattnet och hon tyckte med det var väldigt fint.

Jag säger då det, borta bra men hemma bäst. Idag har vi varit och plockat säkert 7 liter kantareller, sett 3 huggormar och fikat i skogen.
Nu har jag nog bara 1 eller 2 veckor kvar på löparklubben men igår var det dags för ett distanspass på 100 minuter. Det var lite länge men jag hade Sune med mig för han behöver öva lite kondition tills rådjursjakten. Imornbitti är det ett mer lagom pass på 45 minuter i 2 olika tempon. Jag har fuskat lite och hoppat över styrkepasset i 3v nu för jag får sån grym träningsvärk och jag tycker ju det är sååå tråkigt att träna styrka🙈 Får se om jag gör det en annan dag haha. Jag höll i träningen på semestern och sprang ett par olika rundor där. Men springa flera kilometer på makadam/singel är inget för mig. Sen är deras rundor lite väl dåligt skyltade för en gång skulle jag ge mig ut på milen men hamnade på en cykelbana i skogen som var dyngsur, hade de varit smarta hade de skyltat  varje gång man ska svänga av men icke…. Det var bara att ge sig upp på vägen igen och ta ett spår vi gått innan. Å ibland blev det paus för där stod några fina renar och åt framför en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥