onsdag 25 augusti 2021

LITEN BRAND OCH RITAD BIL

Haha ja inte så att jag tar ut mig på jobb direkt, jobbat 1v efter semestern och nu 1v vab😉 Lite snorigt är det bara så vi cyklar med Tuva varje dag till och från skolan så då är vi rätt pigga hela dagen + att vi sover sååå gott om nätterna allihop🙂 Finns inget bättre än att vara ute och röra på sig om dagarna. Ikväll ska jag springa ett livepass med intervaller med Sprintcrowd, det är samma coach som jag har i löparklubben. 

I helgen började vår Micro brinna så jag fick köpa en ny i veckan, jäkla tur jag reagerade på ljudet och gick och kollade för då va där öppna lågor…. 

Det blev smällt plast på kantarellerna….

I söndags hade jag ett distanspass på schemat så det blev strax över 15km. Rätt skönt men min kropp är inte gjort att springa så långt jag blir sååå stel! 1 mil är mer lagom. 

Jag ska ju byta in min bil så jag lämnade in den på tvätt och städ för både in och utsida, kostade 425:- men han hade lätt kunnat ta det dubbla för de var 3st som kämpade och den va riktigt grusig inuti🙈 Han sa själv ”där var myyycket jobb”. Men nu är den som ny! Jag hade ju kunnat lämna bilen som den va så hade bilfirman fixat det men jag vågade inte visa den haha.
Jag har en liten gosse som har lärt sig att skriva O, så han kom stolt och skulle visa. Bakdörren och skärmen efter är väldigt fin med många O’n på…. Jag va hos billackeraren idag och de hade en väntetid på 1 månad! Jag sa att bilen skulle bytas in ikväll och fick lite smått stresspåslag men jag ringde försäkringsbolaget och det gick ta på min försäkring ändå. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥