tisdag 12 oktober 2021

KALAS OCH SKJUTA KATTER

I fredags kom Thea hem och vi hade ett dygn jag, Thea och Tuva medans killarna var nere i Skåne för det var jakt. Oliver roade sin farmor och vi var på ridskola, jag sprang en runda och vi hade trevligt. I söndags hade vi familjerna här för att fira Tuva och Oliver så det bjöds på smörgåstårta och tårta.

Min svägerska är grym på det där med tårtbak så det är alltid hennes uppgift😉 Thea åkte med hem till Öland medans Max sov här en natt i bonus så vi gjorde det han längtat såååå efter - åt kräftor! Det är ju gott! 

Nu har det varit ett par dagar med övertid för vi är lite ont om folk så lite tung i huvudet har jag varit om kvällarna. Men imorn stänger jag och på torsdag ska jag till doktorn i Ljungby så då kan jag inte jobba extra. På fredag är jag ledig för då ska jag ut och jaga älg. 
Imorse när jag lämnade Oliver så sa hans fröken att de hade pratat om älgjakt igår och frågade om de hade någon förälder som sköt älg, då sa Oliver Min pappa skjuter bara katter, han hatar dom men jag och mamma älskar katter. Haha. 

Idag när vi kom hem så sprang jag en runda med Sune och Tuva följde med på sin nya cykel. Hon ville så gärna med och som jag sa till henne, jag kan ju inte neka henne till att vilja ut och röra på sig😀 
Nu ska jag ta o göra mig klar för jag bara längtar efter sängen! Mannen får titta på sin fotboll ifred…


Älgjakt katter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥