torsdag 28 oktober 2021

SNART SEMESTER

Vilken vecka! Jag vet inte om det har varit för att det är denna veckan som jag jobbar 7-18.30 på tisdagen som jag inte kommer ur min trötthet. Varje morgon klockan ringer 4.45 så är jag inte den som vill ge mig upp direkt, jag brukar hoppa upp så fort klockan ringer men inte denna veckan…. Nu är det bara imorn med sen är vi lediga i 9 dagar😀 

I måndags stod jag i kiosken på matchen, killarna vann och vi hade så bra plats så vi såg allt perfekt. Där kan jag stå flera gånger! 

I tisdags skulle jag ut och springa på lunchen, såg denna skylten men tog en chansning. Skrev till jobbarkompisarna att är jag inte tillbaks om en timme så är jag död🤣

Jag tog mig runt och det va såååå skönt! Lite lätt regn och perfekt temperatur.
Idag slutade jag väldigt tidigt men hade utvecklingssamtal med Max 13.30 så jag hade lite tid att slå ihjäl så jag passade på att handla lite och hämta ut paket och en beställning på bolaget. Samtalet gick bra och jag kunde hämta hem barnen tidigare än jag trott. Jag sprang 1 mil som kändes rätt tung idag. Om jag ska sitta still en hel dag imorn så måste jag bara ut idag! Vi hade föreläsning i tisdags om barn och rörelse så jag har haft lite gympa med barnen på jobbet igår och idag och då kan jag ju inte vara sämre själv. 
När jag hämtade Tuva idag så upplyste honom om att det var något halloweenjippo i byn och hon ville väldigt gärna gå så då gjorde vi det efter middagen. Hon ville sminka sig men sen vågade hon ju knappt visa sitt ansikte för hon är ju rätt blyg… Det var barnen på Barn och fritid som hade fixat detta spex och våra barn gillade det men de blev lite rädda för ”människospökena” som Oliver sa.
Nu ska jag ta mig igenom morgondagen där vi har studiedag så jag kommer förhoppningsvis lära mig en maaaassa nya saker🙂 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥