torsdag 7 oktober 2021

EN 7-ÅRING I HUSET

Ja må hon leva, ja må hon leva, hipp hipp hurra för våran 7-åring idag💕 Herregud va tiden går! Tuva fyller 7år idag så imorse sjöng vi för henne och hon fick några paket sen fick hon mer ikväll och hon va sååå nöjd när hon la sig. Hon bestämde att vi skulle äta tacos och sen blev det kladdkaka till efterrätt. Hon fick ridkläder, kläder, pussel, sina hästar, badbomber och mer hon önskade sig. En vecka till sen fyller minstingen i familjen med år så i helgen blir det kalas.


Sååå himla dimmigt det var imorse när jag körde till jobbet, 2 trafikolyckor hände när jag hade kommit fram men min jobbarkompis hade det lite kämpigare. Hon satt fast i första olyckan sen hörde jag ju om nästa på radion så då kunde hon ta en annan väg. När jag var ute på lunchen så såg jag 2 älgar, vet inte om de snurrar runt mer nu när det va dimmigt? 

Jag ska nog gå upp i tid efter jul men undra hur det ska gå, när jag kommer hem om dagarna somnar jag i soffan nästan direkt… Men på vårterminen tänkte jag testa iallafall.

Oj, kom på att vi har fokusgrupper imorn på jobbet så nu måste jag läsa mitt papper…. 

2 kommentarer:

  1. Usch ja vi har också haft dimma några dagar nu tycker det är otäckt. Vackert foto på älgen inte så nådigt och köra på en sådan. Hade en god vän vars dotter omkom och pappan svårt skadad i älgolycka för några år sen, mycket tragiskt.
    Grattis till era barn det är kul och fylla år. Ah varför ska du jobba mer du behöver ju vila också och har hus och hem och familj, lev livet. Fin helg/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä de därra olyckorna kan sluta riktigt tragiskt 😢
      Ja barnen har varit helt lyriska över alla presenter och då har Oliver inte fyllt än…
      Ja jag har funderat lite till på de där 100% men jag har inte skrivit på något än….

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥