måndag 1 november 2021

LOV

Skönt med måndag och ledighet😉 Nu önskar jag mig lite lugn och ro så jag kan bli lite utvilad, då skulle jag kanske skicka barnen till fritids och förskola så jag kan få va själv haha. Nejdå det skulle jag aldrig ha mage att göra! Det kommer en dag när bägge små har skolplikt så då kommer jag gräma mig att de inte är hemma istället. 
I lördags var Oliver med mannen i skogen och släppte Sune, jag och Tuva va först på ridskola och när vi kom hem var det bara att äta lite för sen skulle Max cykla in till byn och åka buss till innebandymatch i Hovmantorp. Jag passade på att ta Maister med mig så sprang vi med Max in till byn och sen hem igen. Lämna av Maister och ta bilen in och hämta Thea vid tåget. Hon frågade om hon fick köra och såklart hon fick! Det va 1a gången jag åkte med henne men hon har ju kört en del på Öland. Lite nervös var jag ju men det gick kanon. Hon har ju kört mycket moppe så hon hade ju en del koll. 

På kvällen skulle vi till vännerna i Lönsboda och där var det lite halloweentema med maten och en liten runda för barnen.

Efterrätten.

Igår var det rätt skönt med 1 timme extra men på kvällen kändes den av men jag måste ju säga att jag sovit rätt bra dessa 2 nätter🙂
Igår sprang jag en liten runda med Maister igen annars blev det inte mycket gjort. Var ute och gick med barnen 1,5h medans de cyklade och lekte lite.
Idag har Max åkt till Ullared och vi andra ska åka en sväng till pappa och hans sambo.

2 kommentarer:

  1. Thea som övningskör tyckte det var nyss hon var liten, lycka till med det. Skönt med ledighet för tiden den går ju så snabbt framåt i alla fall. Jag ogillar den där vridna tiden tar minst en månad innan jag mår bra med den. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker bättre om denna klockändringen än nästa. Ja det är redan fredag så det går fort!!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥