torsdag 4 november 2021

LEOS LEKLAND OCH EN NÖJD KUND

I tisdags var jag, de små i Kristianstad på Leos lekland med en vän och hennes dotter, om vi så skulle ha drickapaus, matpaus eller åka hem sa Oliver; men mamma, jag har inte lekit färdigt. han älskade det och vi tävlade i samma rutschkana säkert 30ggr. På övervåningen hade de en "springbana" där man kunde tävla på tid, det va bra träning. 
När vi kom hem körde jag intervaller på bandet i källaren det är tur jag har det löpbandet nu när det är beckmörkt innan klockan 17!

Fatta vad nöjd jag är med min nya bil, skön att köra, väldigt bra med elen, jag har tankat 2ggr på 2,5 månader... Älskar den! När man köper nyare bil så tillkommer det ju alltid "skönhetsfel"  så jag fick en lapp att jag skulle lämna in bilen på en service/koll på Volkswagen Haninge (nu hade jag ju ett närmare alternativ) men de är sååå serviceinriktade, de bokar en tid på stället man ska åka till, skjutsar dit bilen och jag får en lånebil utan extra kostnad. Bokade tid för att byta till vinterdäck med och jag bara äääälskar att de har däckhotell så slipper jag asa de fram och tillbaka varje gång.

Nu vill jag ha ett lugnt lov de resterande dagarna, det enda bokade är att jag har en tid på vårdcentralen via facetime på en app... Så modernt haha.

2 kommentarer:

  1. El-bil i tiden bensin och diesel är ju så kostsamt men en fråga när alla har elbil räcker det till då kan man undra? Och elen i husen är ju inte och leka med vad den kostar tur det finns annat att värma husen med. Fortsatt trevligt lov och helg/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har plug-in-hybrid eller vad det heter så vi kommer ca 4 mil på elen så det är till och från jobbet för mig ungefär. Hoppas den kommer räcka!! Ja jag är glad vi satte in kamin nu :)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥