söndag 28 november 2021

1A ADVENT 😀


Nu Ă€r det lite adventsfika med glögg, lussebullar och pepparkakor. Detta Ă€r början pĂ„ myset❤️ 
Mannen och barnen satte i nejlikor i apelsiner och nu har de placerat ut de i alla rum sÄ det luktar sÄÄÄ gott överallt.
IgÄr hade vi vÀnnerna frÄn Lönsboda hÀr och vi gjorde lussebullar, fudge, pepparkakshus och barnen dekorerade julgranskulor och annat pyssel. Vi skulle gjort kransar till dörrarna med men det blev alldeles för mörkt för att ut och plocka granris.
Imorse var jag med pĂ„ ett livepass med intervaller igen, sĂ„Ă„Ă„ kul men det va lite halt bitvis. 

IgĂ„r skulle jag ut och sprungit nĂ€r mannen hade jagat klart men det Ă€r nog första passet jag stĂ€llt in för att jag inte orkat. Visst kan det vara motigt att komma ut ibland men det blir ju hĂ€rligt nĂ€r jag vĂ€l tagit mig ut men igĂ„r gick det bara inte. Jag har ju haft sĂ„ ont i huvudet igen nu ett tag sĂ„ jag gjorde en ny magnetröntgen i torsdags. 

Vi var pĂ„ ridskola igĂ„r och Tuva bad att fĂ„ ha en annan hĂ€st nĂ€sta gĂ„ng för denna Ă€r lite för snabb😉 Ponytha Ă€r en gammal tĂ€vlingshĂ€st och Ă€lskar att springa snabbt och Tuva tycker det gĂ„r lite för snabbt nu nĂ€r vi haft henne 2 ggr sĂ„ nĂ€sta v vill hon ha en lite slöare hĂ€st haha.

EfterÄt var det nÄgra hÀstar som skulle ut i hagen sÄ Tuva hjÀlpte till att ta ut Ponytha.


2 kommentarer:

  1. Trevlig advent till dig och din familj. Åh ni har snö riktigt mysigt Ă€ven om jag som du vet inte Ă€r en vintermĂ€nniska. Inget vidare med huvudvĂ€rk hoppas allt Ă€r vĂ€l i alla fall. Ni har ju myst till det riktigt jag har ocksĂ„ tagit fram julen vill ha den hela decembet för tiden den gĂ„r sĂ„ fort.
    Tuva Àr sÄ söt och fin med hÀstar.
    MÄ vÀl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja lite snö kom det allt inatt men mer ska det vÀl bli i veckan. det skulle bli -9 nÄgon natt, burrrr. Kallt men fint, jag hatar ju att frysa sÄ det Àr skönt med kamin!

      Radera

Tack för att du lĂ€mnar ett avstamp♥