lördag 20 november 2021

NU ÄR VI PÅ BANAN IGEN

Ja men nu är det snart lördagkväll och jag tror jag ska ta ett glas rött lite senare. Efter ganska lång sjukstuga här (bara jag som klarade mig *PEPPAR PEPPAR*) så var alla på jobb/skola/förskola igår. Mannen skulle ner och turat till Helsingör med jobbet igår men han ställde in och tur va nog det som det blåste igår och inatt! Idag är han nere i Skåne på jakt, jag och Tuva har varit på ridskolan och sen körde vi ut med resten av jultidningarna. Max hade Oliver under tiden sen va han och tittade på innebandymatch. Nu fixar han tacos och vi är allmänt slöa. Tack gode gud för helg 😆 

Tuva och Ponytha som är en väldigt pigg ponny och travade mer än gärna😉 En gammal tjej som är jättesnäll.
När vi va ute hos vännerna G och T och lämnade deras grejer så hade de fått hem sitt nya föl som va jättemysigt. Klart vi skulle kela med henne❤️


2 kommentarer:

  1. Skönt du klarade dig kanske bra immunförsvar med tanke på era barn och ditt jobb. Många som har olika virusar, men tilläggas skall att nu håller inte föräldrarna på det där att stanna hemma, hör många som hostar och snörvlar i butiker vilket är rätt så onödigt så viktigt kan det inte va för stunden utan hålla sig hemma, handlar ju inte om corona utan andra sjukdomar som går.
    Tuva är en riktig hästtjej. Ja fy vad det har blåst det ogillar jag verkligen. Advent, jul nyår sen gärna vår igen.
    Fin söndag/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så irriterande men jag kan inte svara via mobilen längre, vet inte varför, men jag måste plocka upp datorn ifall jag ska svara dig så ibland kan det ta lite tid.
      Ja det går så många sjukdomar nu så ALLA måste verkligen hålla sig hemma. Corona sprider ju sig med i raketfart igen så det är lite läskigt kan jag tycka.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥