onsdag 10 november 2021

DET VA DENNA VECKAN

Idag jobbade jag sista dagen för denna veckan för nu är det vab resten. Mannen var hemma idag för det går mkt magsjuka! Fy fan jag sa ändå till en förälder igår ”bara ni slipper magsjuka det är ju det värsta” jomensåatte…. 

Det går såååå mkt sjukor nu så det är inte klokt! Förkylningar, hosta, magsjuka, rs, vattkoppor you namn it. Å så länge föräldrar lämnar sina sjuka barn blir både andra barn och personal sjuka och där med basta! De som tvunget ska lämna sina andra syskon till barnet som är sjukt riskerar ju att dra hem annan skit så de som faktiskt får magsjuka eller annat ”bara för att” får faktiskt skylla sig själva! Eller? Det är något jag aldrig kommer begripa mig på, varför lämna ett icke skolpliktsbarn när man ändå är hemma med ett annat? Skulle aldrig falla mig in och jag har god lust att säga både det ena och det andra till folk som gör det!

Detta är min bästa investering någonsin! När jag fyllde 30 önskade jag mig presentkort till ett löpband så det jag har nu har hängt med i 10(!)år. När det är så sketans mörkt kan jag gå ner där på kvällarna och riva av några intervaller ett par ggr i veckan. Såååå skönt! Men inget slår en runda ute i duggregn och 2-3 grader.
Detta vann jag förra veckan för det var en konsert i söndags. Jag tävlade enbart för jag har en jobbarkompis som älskar Darin och så vann jag! Klart att hon fick min biljett och jag hoppas det gjorde hennes kväll❤️ Finns det något roligare än att göra andra glada💕
Nu ska jag njuta av lite vab, det har varit utvecklingssamtal, 2 föräldramöte och lite extrajobb så jag ska njuta nu!


2 kommentarer:

  1. Det är för dåligt och man måsta hålla sina barn hemma när de är sjuka och vid misstanke. I fjor hörde man inte mycket med magsjuka och andra förkylningar eller hur? denna tiden är som värst när människan är mycket inomhus, magsjuka hatar jag verkligen. Jag har gjort mig illa i ryggen låter knäppt men jag halkade till på ett banaskal på en trottoar såg det inte, har ont så in i baljan. Minns du jag berättade om den reumatikermedicn jag tar? nu är den slut hos leverantören. Jag fick ut i går och hoppas den kommer igen har svårt för andra. Den medicinen användes till svårt covidsjuka finns ett ämne som är bra i den, tar bort inflammtioner. Så nu är läget så missunar inte de som fått den men känns inget vidare att den är slut. Krya alla de som är sjuka. Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja eller hur, har man satt barn till världen får man ta hand om de med. Men många ska göra karriär så då kommer barnen i andra hand tyvärr.
      Förra året fanns knappt en förkylning i förskolan och inte ett enda fall av magsjuka men nu verkar det som att ALLT slår till fast mycket värre.
      Åh fy, att folk inte kan använda soptunnorna...
      Nja jag kan tycka att ska man "dela med sig" på en medicin till andra sjukdomar så måste det ju finnas till alla först. Hoppas de får fram mer.
      trevlig helg :)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥